Advertorial

Categorieën

Gezocht: Mensen Die Een Nieuw Revolutionair Hoortoestel Willen Uitproberen

Selecteer uw leeftijd en ontdek of u in aanmerking komt:

Gehoorverlies is een gevoelig onderwerp en gaat vaak gepaard met ouder worden. Slechthorendheid is een veelvoorkomende aandoening waar ongeveer 2 miljoen Nederlanders last van hebben. Gezien de veroudering van de bevolking zal het aantal mensen met gehoorverlies naar verwachting ook steeds verder toenemen in de toekomst.¹

Gehoorverlies kan plotseling of geleidelijk ontstaan. Vroeg of laat krijgt bijna iedereen er wel mee te maken. Helaas doet de gemiddelde Nederlander er ruim 7 jaar over om hulp te zoeken bij gehoorverlies. Slechts 1 op de 3 slechthorenden gebruikt een hoortoestel.²  Wij vinden dat zonde. Een goed gehoor kan immers zo’n ontzettende meerwaarde hebben. En met de juiste hulpmiddelen kan eenvoudig een heleboel leed worden voorkomen.

?   Moeiteloos weer beter horen

De gewoonste dingen zoals met elkaar praten, leken altijd zo vanzelfsprekend. Maar als u ouder wordt en niet zo goed meer hoort dan wordt het steeds lastiger om te communiceren. Slecht horen is niet alleen heel vervelend, het is ook erg vermoeiend en het kan leiden tot allerlei gezondheidsproblemen.

Twijfelt u wel eens aan uw gehoor? Wie niet meer goed hoort, is in de meeste gevallen goed geholpen met een hoortoestel. Als u gehoorverlies vermoedt dan wordt in ieder geval altijd aangeraden om een gratis gehoortest te laten uitvoeren. Op deze manier kunt u snel en eenvoudig achterhalen of er inderdaad sprake is van gehoorverlies. U kunt vrijblijvend langsgaan bij een gespecialiseerde audicien in de buurt. Als het nodig is dan helpen zij u om gepaste maatregelen te nemen. Zo kunt u snel weer beter horen en voorkomt u verdere gehoorschade. 

Let op: Wij zijn nu op zoek naar mensen die zich willen aanmelden om vrijblijvend een nieuw revolutionair hoortoestel uit te proberen. Doe snel mee! 

Een hoortoestel kan mogelijk de kwaliteit van uw leven verbeteren! De toestellen van tegenwoordig zijn erg klein en zeer vernuftig. Door moderne technieken wordt zacht geluid versterkt en hard geluid onderdrukt. Zo kunt u weer moeiteloos horen in elke situatie. Ieder hoortoestel heeft echter eigen kenmerken. Het is daarom belangrijk om verschillende apparaten te testen.

Wilt U Gratis Een Revolutionair Hoortoestel Testen?

Probeer nu gratis en vrijblijvend een hoortoestel op maat! Bij diverse hoorcentra kunt u nu tijdelijk de nieuwste hoortoestellen gratis uitproberen. Ontdek eenvoudig of u ook in aanmerking komt om deel te nemen. 

Stap 1: Bepaal uw locatie op de kaart en beantwoord een paar korte vragen.

Stap 2: Indien u in aanmerking komt, wordt u teruggebeld door Beter Horen voor het maken van een afspraak.

Wilt u graag snel weer beter horen?

Ontdek eenvoudig of u in aanmerking komt!

¹ Nederlands Huisartsen Genootschap – Slechthorendheid https://www.nhg.org/standaarden/volledig/nhg-standaard-slechthorendheid
² Hoortoestellen.info – http://hoortoestellen.info/info/statistieken/hoe-hoort-nederland