Advertorial

Categorieën

Gepubliceerd op 18 januari 2018

Senioren Testen Gratis Hoortoestellen

Nederlanders die zijn geboren vóór 1967 komen in aanmerking!

In Nederland heeft één op de tien mensen last van gehoorverlies. Deze problemen variëren van het minder goed horen van bepaalde tonen tot het helemaal niet meer kunnen volgen van gesprekken. Gehoorverlies kan plotseling of geleidelijk ontstaan en zowel jongeren als ouderen krijgen ermee te maken. Een hoorapparaat biedt in veel gevallen een oplossing en kan zelfs de kwaliteit van uw leven verbeteren!

Merkt u dat uw gehoor is verslechterd? Dan wordt het altijd aangeraden om zo snel mogelijk een gehoortest te doen en eventuele maatregelen te nemen om verder gehoorverlies te voorkomen.

Bent u geboren tussen 1931 en 1967? Bij diverse hoorcentra van Schoonenberg kunt u nu zonder kosten de nieuwste hoortoestellen uittesten.

Deze online service maakt het eenvoudiger voor gepensioneerden om gratis hoortoestellen te testen en zo veel geld te besparen.

Meld u gratis en vrijblijvend aan voor het testen van de nieuwste hoortoestellen! Samen met een professionele audicien van Schoonenberg wordt de beste oplossing voor uw probleem gezocht. Ieder hoorapparaat heeft eigen kenmerken en kwaliteiten. Het is daarom van groot belang dat u verschillende toestellen test om zo een apparaat te vinden voor optimaal gehoor en comfort!

Hoe kunt u gratis hoortoestellen testen?

Diverse hoorcentra in Nederland geven nu tijdelijk de gelegenheid om de nieuwste hoortoestellen zonder kosten uit te testen. Ontdek eenvoudig of u ook in aanmerking komt.

Stap 1: 

Stap 2: 

Stap 3: 

Bepaal uw locatie op de kaart

Beantwoord een paar korte vragen.

Indien u in aanmerking komt, wordt u teruggebeld door Schoonenberg voor het maken van een afspraak.

Geheel kosteloos hoortoestellen testen?

Ontdek eenvoudig of u in aanmerking komt!