Advertorial

Categorieën

Komt U in Aanmerking Om Nu Gratis De Nieuwste Hoorapparaten Te Testen?

In Nederland heeft één op de tien mensen last van gehoorverlies. Deze problemen variëren van het minder goed horen van bepaalde tonen tot het helemaal niet meer kunnen volgen van gesprekken. Gehoorverlies kan plotseling of geleidelijk ontstaan en zowel jongeren als ouderen krijgen ermee te maken.

Gehoorverlies heeft een grote impact op het dagelijkse leven. Het is niet alleen heel vervelend voor u maar vaak ook voor uw omgeving. Vaak wachten mensen té lang met een controle en dat gaat zelfs ten koste van uw gezondheid. Wacht daarom niet en onderneem zo snel mogelijk actie! Laat uw gehoor nu gratis testen, zo kunt u verdere gehoorschade voorkomen!

Merkt u dat uw gehoor is verslechterd? Dan wordt het altijd aangeraden om zo snel mogelijk een gehoortest te doen en eventuele maatregelen te nemen. Een hoorapparaat biedt in veel gevallen een oplossing en kan zelfs de kwaliteit van uw leven verbeteren!

Selecteer uw leeftijd en ontdek of u in aanmerking komt
om gratis hoortoestellen te testen: 

Meld u vrijblijvend aan voor het testen van de nieuwste hoortoestellen! Samen met een professionele audicien van Beter Horen wordt de beste oplossing voor uw probleem gezocht. Ieder hoorapparaat heeft eigen kenmerken en kwaliteiten. Het is daarom van groot belang dat u verschillende toestellen test om zo een apparaat te vinden voor optimaal gehoor en comfort!

Hoe kunt u de nieuwste hoortoestellen testen?

Diverse hoorcentra in Nederland geven nu tijdelijk de gelegenheid om de nieuwste hoortoestellen zonder kosten uit te testen. Ontdek eenvoudig of u ook in aanmerking komt.

Stap 1: 

Stap 2: 

Bepaal uw locatie op de kaart en beantwoord een paar korte vragen.

Indien u in aanmerking komt, wordt u teruggebeld door Beter Horen voor het maken van een afspraak.

Geheel kosteloos hoortoestellen testen?

Ontdek eenvoudig of u in aanmerking komt!