Advertorial

Categorieën

                                                                                                                  Home | Over Ons

Gepubliceerd op 27 februari 2018

Senioren Testen Nu Gratis De Nieuwste Hoortoestellen

Kies uw leeftijd en ontdek u in aanmerking komt:

In Nederland heeft één op de tien mensen last van gehoorverlies. Deze problemen variëren van het minder goed horen van bepaalde tonen tot het helemaal niet meer kunnen volgen van gesprekken. Gehoorverlies kan plotseling of geleidelijk ontstaan en zowel jongeren als ouderen krijgen ermee te maken.

Merkt u dat uw gehoor is verslechterd? Dan wordt het altijd aangeraden om zo snel mogelijk een gehoortest te doen en eventuele maatregelen te nemen om verder gehoorverlies te voorkomen. Een hoorapparaat biedt in veel gevallen een oplossing en kan zelfs de kwaliteit van uw leven verbeteren!

Bent u geboren tussen 1931 en 1967? Bij diverse hoorcentra van Beter Horen kunt u nu zonder kosten de nieuwste hoortoestellen uittesten. Deze online service maakt het eenvoudiger voor gepensioneerden om kosteloos hoortoestellen te testen en zo veel geld te besparen.

Meld u vrijblijvend aan voor het testen van de nieuwste hoortoestellen! Samen met een professionele audicien van Beter Horen wordt de beste oplossing voor uw probleem gezocht. Ieder hoorapparaat heeft eigen kenmerken en kwaliteiten. Het is daarom van groot belang dat u verschillende toestellen test om zo een apparaat te vinden voor optimaal gehoor en comfort!

Hoe kunt u gratis hoortoestellen testen?

Bij diverse hoorcentra in Nederland kunt u nu de nieuwste hoortoestellen vrijblijvend en zonder kosten uitproberen. Ontdek eenvoudig of u in aanmerking komt om mee te doen.

Stap 1: Bepaal uw locatie op de kaart
Stap 2: Beantwoord een paar korte vragen en ontdek of u in aanmerking komt om de nieuwste hoortoestellen te testen.

Wilt u eens vrijblijvend een hoortoestel testen?

Controleer alstublieft of u in aanmerking komt. Het is echt gemakkelijk!