Advertorial

Categorieën

vug

Gezocht: Mensen Die Een Nieuw Revolutionair Hoortoestel Willen Uitproberen

 Peter de Jong    Gisteren om 11:18

Gehoorverlies is een gevoelig onderwerp en gaat vaak gepaard met ouder worden. Slechthorendheid is een veelvoorkomende aandoening waar alleen in Nederland al ongeveer 1,5 miljoen last van hebben. Gezien de veroudering van de bevolking zal het aantal mensen met gehoorverlies naar verwachting ook steeds verder toenemen in de toekomst.¹

Gehoorverlies kan plotseling of geleidelijk ontstaan. Vroeg of laat krijgt bijna iedereen er wel mee te maken. Slechts 1 op de 3 slechthorenden gebruikt een hoortoestel.² Zonde, want een hoortoestel maakt het dagelijks leven een stuk aangenamer. 

Een hoortoestel versterkt de geluiden die je niet meer goed kunt waarnemen bij gehoorverlies. Dagelijkse geluiden klinken daarmee weer een stuk mooier, zuiverder en beter. Je staat dichter in contact met mensen omdat het minder moeite kost om gesprekken te volgen. Zo staat de wereld om je heen weer dichterbij en beleef je het weer met scherpte en levendigheid.


Twijfel je weleens aan je gehoor? In de meeste gevallen helpt een hoortoestel om gehoorproblemen op te lossen. Als je gehoorverlies vermoed wordt het aangeraden om een gratis gehoortest te laten uitvoeren. Op deze manier kun je snel en eenvoudig achterhalen of er inderdaad sprake is van gehoorverlies. Je kan vrijblijvend langsgaan bij een gespecialiseerde audicien in de buurt. Als het nodig is dan helpen zij je om gepaste maatregelen te nemen. Zo kunt je gemakkelijk en snel weer beter horen en voorkom je verdere gehoorschade. 

Tegenwoordig zijn de toestellen van hoge kwaliteit en kleiner dan ooit!  Dankzij moderne technieken wordt zacht geluid versterkt en hard geluid onderdrukt. Zo kan je weer moeiteloos horen in elke situatie. Ieder hoortoestel heeft echter eigen kenmerken. Het is daarom belangrijk om verschillende apparaten te testen om te kijken welk toestel het best bij jou past. 

Wil je Gratis Een Revolutionair Hoortoestel Testen?

Probeer nu gratis en vrijblijvend een hoortoestel op maat! Bij diverse hoorcentra kun je nu tijdelijk de nieuwste hoortoestellen gratis uitproberen. Ontdek eenvoudig of je ook in aanmerking komt om deel te nemen. 

Stap 1: Bepaal je locatie op de kaart en beantwoord een paar korte vragen.

Stap 2: Indien je in aanmerking komt, wordt je teruggebeld door Beter Horen voor het maken van een afspraak.

Wil je graag snel weer beter horen?

Ontdek eenvoudig of je in aanmerking komt!

¹ Nederlands Huisartsen Genootschap – Slechthorendheid https://www.nhg.org/standaarden/volledig/nhg-standaard-slechthorendheid
² Hoortoestellen.info – http://hoortoestellen.info/info/statistieken/hoe-hoort-nederland