Advertorial

Categorieën

Gezocht: Mensen Die Een Nieuw Revolutionair Hoortoestel Willen Uitproberen

 Peter de Jong    Gisteren om 11:18

Gehoorverlies is een gevoelig onderwerp en gaat vaak gepaard met ouder worden. Slechthorendheid is een veelvoorkomende aandoening waar alleen in Nederland al ongeveer 1,5 miljoen mensen last van hebben. Gezien de veroudering van de bevolking zal het aantal mensen met gehoorverlies naar verwachting ook steeds verder toenemen in de toekomst.¹

Gehoorverlies kan plotseling of geleidelijk ontstaan. Vroeg of laat krijgt bijna iedereen er wel mee te maken. Slechts 1 op de 3 slechthorenden gebruikt een hoortoestel.² Zonde, want een hoortoestel maakt het dagelijks leven een stuk aangenamer. 

Een hoortoestel versterkt de geluiden die u niet meer goed kunt waarnemen bij gehoorverlies. Dagelijkse geluiden klinken daarmee weer een stuk mooier, zuiverder en beter. U staat dichter in contact met mensen omdat het minder moeite kost om gesprekken te volgen. Zo staat de wereld om u heen weer dichterbij en deze beleeft u weer met scherpte en levendigheid.


Twijfelt u weleens aan uw gehoor? In de meeste gevallen helpt een hoortoestel om gehoorproblemen op te lossen. Als u gehoorverlies vermoed wordt het aangeraden om een gratis gehoortest te laten uitvoeren. Op deze manier kunt u snel en eenvoudig achterhalen of er inderdaad sprake is van gehoorverlies. U kunt vrijblijvend langsgaan bij een gespecialiseerde audicien in de buurt. Als het nodig is dan helpen zij u om gepaste maatregelen te nemen. Zo kunt u gemakkelijk en snel weer beter horen en voorkomt u verdere gehoorschade. 

Tegenwoordig zijn de toestellen van hoge kwaliteit en kleiner dan ooit!  Dankzij moderne technieken wordt zacht geluid versterkt en hard geluid onderdrukt. Zo kunt u weer moeiteloos horen in elke situatie. Ieder hoortoestel heeft echter eigen kenmerken. Het is daarom belangrijk om verschillende apparaten te testen om te kijken welk toestel het best bij u past. 

Wilt U Gratis Een Revolutionair Hoortoestel Testen?

Probeer nu gratis en vrijblijvend een hoortoestel op maat! Bij diverse hoorcentra kunt u nu tijdelijk de nieuwste hoortoestellen gratis uitproberen. Ontdek eenvoudig of u ook in aanmerking komt om deel te nemen. 

Stap 1: Bepaal uw locatie op de kaart en beantwoord een paar korte vragen.

Stap 2: Indien u in aanmerking komt, wordt u teruggebeld door Beter Horen voor het maken van een afspraak.

Wilt u graag snel weer beter horen?

Ontdek eenvoudig of u in aanmerking komt!

¹ Nederlands Huisartsen Genootschap – Slechthorendheid https://www.nhg.org/standaarden/volledig/nhg-standaard-slechthorendheid
² Hoortoestellen.info – http://hoortoestellen.info/info/statistieken/hoe-hoort-nederland