Advertorial

Categorieën

Gepubliceerd op 11 januari 2018

Senioren Krijgen Vergoeding Voor Hoortoestel In 2018

In Nederland heeft één op de tien mensen last van gehoorverlies. Deze problemen variëren van het minder goed horen van bepaalde tonen tot het helemaal niet meer kunnen volgen van gesprekken. Gehoorverlies kan plotseling of geleidelijk ontstaan en zowel jongeren als ouderen krijgen ermee te maken.

Merkt u dat uw gehoor is verslechterd? Dan wordt het altijd aangeraden om zo snel mogelijk een gehoortest te doen en eventuele maatregelen te nemen om verder gehoorverlies te voorkomen. Een hoorapparaat biedt in veel gevallen een oplossing en kan zelfs de kwaliteit van uw leven verbeteren!

Bent u geboren tussen 1931 en 1967? Bij diverse hoorcentra van Beter Horen kunt u nu zonder kosten de nieuwste hoortoestellen uittesten. Deze online service maakt het eenvoudiger voor gepensioneerden om kosteloos hoortoestellen te testen en zo veel geld te besparen.

Klik op uw leeftijd om erachter te komen of u in aanmerking komt om de nieuwste hoortoestellen te testen!

Hoe kunt u de nieuwste hoortoestellen testen?

Diverse hoorcentra in Nederland geven nu tijdelijk de gelegenheid om de nieuwste hoortoestellen zonder kosten uit te testen. Ontdek eenvoudig of u ook in aanmerking komt.

Stap 1: 

Stap 2: 

Stap 3: 

Bepaal uw locatie op de kaart

Beantwoord een paar korte vragen.

Indien u in aanmerking komt, wordt u teruggebeld door Beter Horen voor het maken van een afspraak.

Geheel kosteloos hoortoestellen testen?

Ontdek eenvoudig of u in aanmerking komt!

Meld u vrijblijvend aan voor het testen van de nieuwste hoortoestellen! Samen met een professionele audicien van Beter Horen wordt de beste oplossing voor uw probleem gezocht. Ieder hoorapparaat heeft eigen kenmerken en kwaliteiten. Het is daarom van groot belang dat u verschillende toestellen test om zo een apparaat te vinden voor optimaal gehoor en comfort!